Kontingent – Vi prøver noget nyt :o)

Hej med jer,

Som nogle er jer ved, så har jeg (formanden) arbejdet med IT de sidste 20 år og derfor ivrigt, nogle gange lidt for ivrigt forsøgt at implementere de NYESTE løsninger indenfor IT, som jo ikke altid er vejen frem eller den rigtige løsning til det problem du lige står med.

De seneste år har vi dog i baggrunden kørt med Dinero som fakturerings/ordre/bogføringssystem.
Det vil vi gerne udnytte til fulde og sender derfor faktura ud i løbet af den næste uges tid.
I er mere end velkommen til at betale/overføre på gammelvis manér eller som de fleste 99% af jer via MobilePay, som I plejer.
Det eneste som ændre sig i baggrunden er måden vi registere og “rykker” for indbetalingen.
Derfor en separat mail fra Dinero med en vedhæftet faktura.

Til alle de “gamle” forældre/familier, så er I selvfølgelig mere end velkommen til at sende et helt frivilligt bidrag en sidste gang, og afmelde jer fra mailing-listen.
Så I ikke modtager fremtidige mails fra foreningen. Til nye børn og forældre/familier, så må I meget gerne TILMELDE jer mailing-listen (da det ikke længere er muligt automatisk pga. GDPR). Tilmeld jer her

Velkommen til vores nye ‘mand’ i bestyrelsen, Glen Holm Nielsen far til Frida, som trådte ind i bestyrelsen per 1/5 – 2022.
Hvilket betød et farvel til Tine Loft Thomsen. Tusind TAK!!! for dit bidrag gennem alle årene.

 

Venlig hilsen
Bestyrelsen
(Lars Kjærsgaard Nielsen, Glen Holm Nielsen, Katarina Ritz, Casper Møller, Anita Godsk Waaben og Hans Jørgen L. Eriksen)