Sommer nyt – Vil du være den nye formand?

Tak for denne gang!!! Tak for 7 gode år.
Til jer alle sammen, personalet, for støtten, til forældreopbakningen!!!

Efter mange gode år som formand for Støtteforeningen, faktisk siden 2015.
Så er det nu blevet til min naturlige vej videre i systemet og over på Furesøgård (hvor nu både Elliot og Max går).

Jeg kan huske vores første besøg på Solhøjgård i forbindelse med et høstmarked faktisk. Vi var lige flyttet til Farum sommeren 2013 (lidt midlertidigt og kaotisk boede vi på Hestetangsvej, hos en som havde et Bed and Breakfast), mens vi ventede på huset i Duemosepark blev bygget færdigt.

Vi mødte nogle andre forældre på parkeringspladsen/i gården mellem SHG og skolelandbruget, hvor der blev afholdt lidt loppemarked i forbindelse med høstmarked. Her fik SHG de varmeste anbefalinger med på vejen, så valget var nemt og Elliot blev meldt ind dagen efter.

Begge drenge har været utroligt glade for at gå der gennem årene og det har været enormt spændende at følge ALLE børn og søskende op gennem årene.

En anden lille sjov anekdote var en tidligere kollega som flyttede til Farum nogenlunde samtidig som os og hans søn blev tilmeldt SHG. Efter en måneds tid, så måtte de give op og flytte sønnen.
Hans eneste bemærkning var: ”Jamen, der er jo ikke noget hegn? Hvordan kan de så holde styr på dem”. Det har været en fornøjelse med en ’befriende’ tankegang og tilgang til børneopdragelse.

De kan jo godt finde ud af det selv, børnene altså. For det meste 😊

TAK!!! For ALT!!!

Kærlig hilsen Lars