Om os

Solhøjgård er et privat fritidshjem med plads til 60 børn fra 0. til og med 3. klasse. Vi holder til på en hyggelig gammel gård i det nordøstlige hjørne af Furesø kommune.

Fritidshjemmet er et fantastisk sted med en umiddelbar varm og hyggelig udstråling og med en  erfaren og  resultatorienteret  personalegruppe. På omsorgsfuld og dynamisk vis varetager personalet fritidshjemmets dagligdag og opretholder et stort aktivitetsniveau, der tager afsæt i børnenes umiddelbare forslag, samt mere traditionsrige aktiviteter, hvor vi vægter udeliv og fysiske aktiviteter højt.

Solhøjgårds pædagogik bærer præg af tætte relationer til det enkelte barn og en høj grad af fleksibilitet. Desuden støtter vi de aktiviteter, der tilgodeser børnenes sociale relationer og skaber aktiviteter, der udfordrer og udbygger deres personlige kompetencer.

Vores fysiske ramme
Solhøjgård er rent fysisk en hovedbygning til en gammel gård med en stor have med 300 år gamle træer, buske og raftehegn. Laden, der binder hovedbygningen sammen med de øvrige bygninger, bruger vi som sports og aktivitetsområde.

Der ligger en række andre ældre gårde spredt idyllisk rundt omkring i det gamle landsbymiljø Stavnsholt.

Bålhuset

Det praktiske
Forældrebetalingen til Solhøjgård er i samme prisniveau som til Furesø Fritidsordning (FFO), og vi har samme regler for søskenderabat m.v. Se mere herom på www.furesoe.dk.
Indmeldelse sker direkte til Solhøjgård, og så sørger vi for alt det praktiske med kommunen. Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi, så vi kan vise vores dejlige oase frem!

Skriv et svar