Vigtige datoer frem til sommerferien

• Fre. d. 1/6: Solhøjgårds 50-års fødselsdagsreception

• Fre. d. 8/6: 50-års fødselsdagsfest for nuværende børn og forældre

•Tirs. d. 3/7: Daglejr starter

Lukkedage:

• Tirs. d. 5/6: Grundlovsdag (vi har åben man. d. 4/6) og følger i øvrigt Furesø kommunes feriekalender for ffo’erne

50-års fødselsdagsreception fre. d. 1/6 kl. 15 – 18: Åbent hus for alle med tilknytning til Solhøjgård – lige fra ”gamle” børn og forældre, tidligere medarbejdere til forvaltning og politikere.

50 års fødselsdagsfest: Fre. d. 8/6 kl. 17:30 holder vi (Solhøjgårds nuværende børn og forældre) fritidshjemmets fødselsdag og byder på lækker mad, som Copenhagen Gourmet har sørget for, hoppeborg, sjove boder og måske også et underholdende indslag.

Daglejr: Tirs. d. 3/7 er Solhøjgård på daglejr bag Farum kirke med de øvrige fritidshjem og ”ordninger” i Farum til og med tors. d. 12/7. Nærmere besked følger.

Vi har stærkt brug for et par forældre til at køre vores telt, bænke, parasol etc. til daglejren f.eks. i weekenden, inden daglejren starter (lør. d. 30. juni el. søn. d. 1. juli). Giv venligst besked til Hans Jørgen el. Morten, hvis I har mulighed for at hjælpe.

Et opråb: Vi oplever, at flere og flere forældre ringer og vil have os til dette og hint, mens vi forsøger at have nærvær med børnene på Solhøjgård. Vi kan f.eks. blive bedt om at finde et barn for at fortælle, at barnet ikke behøver at tage legetøjet med hjem fra fritidshjemmet den pågældende dag; eller vi kan blive bedt om at finde et barn nu og her og sørge for, at barnet fem min. efter skal stå klar til afhentning. Opgaver som ovenstående eller i lighed med ovenstående vil vi fremover takke nej til, da det giver for mange forstyrrelser i huset. Øvrige beskeder ønsker vi fortsat leveret pr. sms, som vi besvarer med et “ok”l, så I ved, vi har modtaget den. Vi tjekker minimum en gang i timen.

1000 tak til de mange forældre (ca. 30) og børn (ca.15) der deltog i arbejdslørdagen. Hvor har I nået meget – også jer med hjemmearbejde som f.eks. vask af udklædningstøj. Solhøjgård står knivskarpt inden receptionen takket være jer 🙂

Husk i øvrigt fortsat at skrive jer på arbejdsoptager på Solhøjgårds tavle f.eks. plæneklipning – jeres bidrag er helt uundværligt for os for at kunne være det fritidshjem, vi allerhelst vil være 🙂