Vigtige datoer frem til sommerferien 2018

Datoer:

• Tirs. d. 17/4: Mooncarrace

• Fre. d. 20/4 – søn. d. 22/4: Kulhusekoloni

• Tirs. d. 1/5: Majbørnene starter

• Ons. d. 16/5: Blomsterdag

• Lør. d. 26/5: Arbejdslørdag

• Søn. d. 27/5: Læger Uden Grænsers landsindsamling

• Fre. d. 1/6: Reception – Solhøjgårds 50 års fødselsdag

• Fre. d. 8/6: Fødselsdagsfest – Solhøjgårds 50 års fødselsdag

•Tirs. d. 3/7: Daglejr starter

Lukkedage:

• Ons. d. 28/3 til og med man. d. 2/4: Dagen op til påske / Påskeferie

• Fre. d. 27/4: Store bededag

• Tors. d. 10/5: Kristi himmelfartsdag

• Fre. d. 11/5: Dagen efter Kristi himmelfartsdag

• Man. d. 21/5: 2. Pinsedag

• Tirs. d. 5/6: Grundlovsdag

Mooncarrace tirs. d. 17/4: Som noget nyt løber mooncarrace, hvor fritidshjemmene i Farum kæmper mod hinanden, af stablen i foråret. Solhøjgårds børn skal køre race lige fra 0. – 3. kl., og vores ”maskinpark” er blevet opdateret med nye mooncars og reparationer af de gamle, så udstyret er tip top. Børnene skal tage til Solhøjgård efter skole, og så cykler vi i samlet trop til grusbanen bag Farum Svømmehal, hvor forældrene skal hente deres børn. I er velkomne til at hente fra kl. 16, men måske er de sidste heats (de ældste klasser) først færdig ca. kl. 16:30. Det er vigtigt, at jeres barn har cykel og hjelm med.

Kulhusekoloni! Fre. d. 20. – søn. d. 22. april tager fritidshjemmet på koloni i de dejlige og velkendte omgivelser ved Kulhuse havn. Forældre, der kan afsætte en dag eller weekenden som Solhøjgård-hjælpere på kolonien, må meget gerne give besked til personalet på Solhøjgård.

De fleste har allerede fået invitationen med hjem; resten ligger til uddeling på fritidshjemmet! Tilmeldingsfristen er ons. d. 11. april.

Blomsterdag: Ons. d. 16/5 kl. 15 – 16:30 inviterer vi bedsteforældre el. andre familiemedlemmer (1 – 2 stk. pr. familie) til en hyggelig eftermiddag i Solhøjgårds have. ”Adgangsbilletten” er en blomst, som plantes i fællesskab. Herefter byder vi på kaffe, te og et stykke hjemmebagt kage.

Arbejdslørdag d. 26/5 kl. 9 – 15! Vi håber, at de fleste børn og forældre kan deltage i forskønnelsen af vores alle sammens fritidshjem. Der vil blive sat opslag op på tavlen på fritidshjemmet med konkrete opgaver, man kan skrive sig på. Er det kun muligt at deltage om formiddagen el. eftermiddagen, er det helt ok. Vi sørger for frokost undervejs. Det plejer at være rigtig hyggeligt, og resultaterne af arbejdet kommer i højeste grad alle børnene til gode ?

Læger Uden Grænsers landsindsamling Søn. d. 27/5: Solhøjgård vil være omdrejningspunktet for den lokale del af Læger Uden Grænsers landsindsamling, og dermed støtter fritidshjemmet den gode sag ved at fungere som base for alle indsamlere.

50 års fødselsdagsreception fre. d. 1/6 kl. 15 – 18: Åbent hus for alle med en tilknytning til Solhøjgård – lige fra ”gamle” børn og forældre, tidligere medarbejdere til forvaltning og politikere.

50 års fødselsdagsfest: Fre. d. 8/6 kl. 17:30 fejrer vi (Solhøjgårds nuværende børn og forældre) Solhøjgårds 50-års fødselsdag med optændte grill, sjove boder og måske også et underholdende indslag. I vil modtage en officiel invitation med kurer, når vi nærmer os 😉

Daglejr: Tirs. d. 3/7 er Solhøjgård på daglejr med de øvrige fritidshjem og ”ordninger” i Farum til og med tors. d. 12/7.

Husk i øvrigt at skrive jer på arbejdsoptager på Solhøjgårds tavle – jeres bidrag er helt uundværligt for os for at kunne være det fritidshjem, vi allerhelst vil være ?

Rigtig god påske!