Oasen fejrer 50-års fødselsdag

Kommunes første fritidshjem, Fritidshjemmet Solhøjgård, føler sig en smule royale i år. Ligesom Kronprins Frederik står der 1968 på dåbsattesten. Det vil med andre ord sige, at det til juni er 50 år siden, den daværende borgmester, Sven Schmidt, holdt sin indvielsestale i fritidshjemmets have. Og ligesom kronprinsen vil vi gerne fejre dagen med omverdenen – dog ikke med et ”Royal Run”, men med en reception fredag d. 1. juni kl. 15 – 18.

Selv om tiden løber, bliver vi, hvor vi er; vi har ganske vist fødder, men også rødder. På Solhøjgård er vi f.eks. skærmfri, hvilket giver os mere tid til at prioritere vores jordlod, hvor vi dyrker grøntsager med børnene, der er med i hele processen fra jord til bord. Vi laver bålmad mindst én gang om ugen, besøger hyppigt vores attraktive nabo, Skolelandbruget, klatrer i træer i haven, cykler til Farum Svømmehal, benytter Kanoklubben v. Furesøen og tager på koloni.

Alle med en relation til fritidshjemmet er velkomne til receptionen, hvad enten du f.eks. selv har gået eller går på Solhøjgård eller er en af vores mange gode samarbejdspartnere.

Fritidshjemmets nuværende børn og forældre inviteres desuden til festlig fødselsdag fredag d. 8. juni og vil modtage en skriftlig invitation.

Er du i besiddelse af materiale med relation til stedet eller med relevans ift. den tid, vi har været fritidshjem i, må du meget gerne tage kontakt til os. Vores mailadresse er: solhoejgaard@outlook.dk, og fritidshjemmet leder, Morten Palner, kan træffes på tlf. 22 37 53 59.

50 år er for os en stor milepæl, som vi glæder os til at fejre med jer alle sammen; og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i Furesø Kommune i årene frem og vedblive med at være en oase i hverdagen for børn og forældre.