Arbejdssøndag på Solhøjgård 11. juni!

I dag har Solhøjgårds majbørn taget sig af hønsene og de andre dyr på Skolelandbruget, Farum – på søndag d. 11. juni kl. 9 – 15 er det vores allesammens fritidshjem, vi håber (og forventer) rigtig mange børn og forældre vil tage sig kærligt af… 
Jeres deltagelse har betydning for det tilbud, vi kan give til børnene ? Det er helt ok, hvis I kun kan være her et par timer om formiddagen el. eftermiddagen ? 

Undervejs sørger Solhøjgårds bestyrelse for frokost til det arbejdende folk. Hvis en eller flere har mulighed for at bidrage til det kulinariske, må I meget gerne give besked til Hans Jørgen el. Morten.

Skriv jer gerne på arbejdsopgaverne, der hænger på fritidshjemmet; hvis I ikke når det, kan I godt møde op alligevel, og så vil Hans Jørgen hjælpe jer igang! Vi ses ?