Lidt om arbejdssøndag, køkkenhave og glemmetøj

Status ifm. arbejdssøndagen:
10 forældre deltog samt masser af glade børn ? Solen skinnede ?Maden var fantastisk ? Havearbejdet blev færdig ?Gardiner nedtaget og vasket privat? Stuen vasket ned, maling påbegyndt og 5/6 borde-bænkesæt olieret ? Flere arealer fejet, og alt haveaffald smidt i bunken ?Podierne forstærket ? Humøret var højt ? 1000 tak for det store arbejde til de fremmødte ?

Vi havde håbet på større tilslutning og overvejer, hvordan vi fremadrettet kan “sælge flere billetter…” 

Nogle af hængepartierne har vi efterfølgende lavet til et pædagogisk projekt med børnene – eksempelvis maling i stuen og optegning af hinkeruder m.m. i gården, men vores tid og ressourcer er begrænsede, så vi har brug for endnu flere allierede blandt forældrene fremover ?

Til efter i denne uge bruger vi fra vores køkkenhave grøntsager, som børnene har høstet – eksempelvis gulerødder til råkost og flere gulerødder og løg til bålgryde – lækkert ?
I dag onsdag til og med fredag i denne uge udstiller vi glemmetøj på fritidshjemmet og håber, I husker at komme forbi og befri os for en del af tøjet, inden det eventuelt tilbageblevne ejerløse tøj pakkes ned og gives væk til velgørenhed.

Skriv en kommentar