Først skal træet vises, siden skal det spises

Rigtig godt  nytår til alle solhøjgård’ere – håber I har haft en dejlig juleferie og er kommet godt fra start i det nye år 🙂

Status fra vores juletræssalg – et nyt Solhøjgård-tiltag:

Det har været dejligt at gøre noget andet og mere i en tid, hvor der over en bred kam spares og skæres ned på aktiviteterne! Rigtig mange har læst og delt vores opslag om træsalget, hvilket har betydet god eksponering for fritidshjemmet, der jo som bekendt er ekstra afhængig af at synliggøre sig selv som det private tilbud, vi er. Lucia-børnene øvede i laden flankeret af de mange træer, der også dannede en flot baggrund for klatreaktiviteterne. Undervejs nåede mange børn og forældre at tage en tjans som sælgere, hvilket vi er meget taknemmelige for (og vi fornemmer, at det har været en god oplevelse at sælge træer på fritidshjemmet).

50 hjem nåede at få et juletræ fra Solhøjgård som hyggeligt omdrejningspunkt juleaften, og vi solgte i alt for 15.870 kr. 1000 tak til alle, der har bidraget!

De ti overskydende træer har Skolelandbruget ønsket at overtage primært til deres får og geder, der i følge vores efterretninger tilsyneladende spiser en del af træerne 😉

Godt nytår

Skriv en kommentar