Juletræerne står for døren!

  
Optakten til Solhøjgårds juletræssalg kunne ikke være bedre med et Stavnsholt (og Danmark) indhyllet i sne. Måske er meget smeltet på onsdag, når vi får leveret vores Nordmannsgran-juletræer ml. kl. 14 og 16. Som bekendt sælges juletræerne på matriklen, og et evt. overskud går til etableringen af en ny bålhytte. Mange har allerede skrevet sig på vagtplanen (tak for det!) som juletræssælgere med deres barn, men der er stadigvæk ledige vagter at få til de hurtige efter først-til-mølle-princippet 😉 Pt. er der f.eks. brug for “sælgere” til lør. d. 28. og søn. d. 29. november kl. 11 – 13, hvor salget kickstartes!!

Mandag laver Moreek hemmeligheder, og måske har det noget at gøre med det, Isabella laver i julemandens værksted; derimod er det ingen hemmelighed, at Hans Jørgen åbner rollespilsværkstedet, og John bager boller, mens Morten flyver.

Tirsdag fortsætter hemmelighedskræmmeriet v. Moreek, John giver den som “Masterchef” med 3. kl.’erne, Morten holder hallen åben, og Hans Jørgen tager endnu en omgang i rollespilsværkstedet. Isabella er flyver.

Onsdag leveres juletræerne til Solhøjgård ml. kl. 14 – 16, og Morten byder de nålebeklædte gæster velkommen, Hans Jørgen laver klatkager v. bålet, og Isabella og John håber på farbare veje til svømmehallen. Moreek er flyver.

Torsdag fortsætter hemmelighedskræmmeriet i julemandens værksted v. Moreek og Isabella, Hans Jørgen åbner rollespilsværkstedet, mens John er flyver. Koldskål til efter.

Fredag runder vi ugen af med æbleskiver, og John besøger parkour-banen v. Stavnsholtskolen, hvis vejret tillader det, mens Morten speedstacker, og Solhøjgårds “nissepiger” arbejder flittigt i julemandens værksted. Flyver er Hans Jørgen.

Skriv et svar