Ugeplan man. d. 16. – fre. d. 20. nov.

Mandag genoptager Moreek en “gammel vinder” blandt børnene, der igen får mulighed for at lave rainbow loom-armbånd og andre ting i farvestrålende elastikker, Isabella hygger med julekalender, og Hans Jørgen rollespiller. De hjemmebagte boller er Johns gebet, mens Morten folder sig ud som flyver.

Tirsdag laver pigerne fra 3. kl. “efter” med John som den svenske køkken-konsulent-kok, Moreek vækker kravlenisser til live, og Hans Jørgen giver børnene mulighed for at arbejde videre i rollespilsværkstedet. I hallen tilbyder Morten alt lige fra waveboard, rulleskøjter, hockey, bordtennis, speed stack og klatring alt efter, hvad der er stemning for. Isabella er flyver.

Onsdag disker vi (læs: Hans Jørgen) op med snobrød, Isabella og John eskorterer “hav-basserne” i svømmehallen, og Morten tager tråden op fra i går med hal-aktiviteter. Moreek er flyver.

Torsdag går Moreek og Isabella “jul-amok” henholdsvis med kravlenisser og julekalender, Hans Jørgen og Magnus prøver at holde tropperne mere i ro, når der blæses op til rollespil, mens John har det store “helikopterblik”. Økologisk frugt og rugbrød er efter-menuen.

Fredag afrunder Moreek en uge med kravlenisser, Isabella laver kalenderlåger, og John lader børnene løbe linen ud på en “slackline” spændt ud mellem to træer. Hans Jørgen er fredags-flyver og sørger for efter: knækbrød m. rosiner.

 

Skriv en kommentar