Fernisering på Farum bibliotek 10. nov. kl. 16 / Ugeplan 9. – 13. nov.

Igen i år har mange børn på Solhøjgård skabt deres helt egne unikke værker i skulpturværkstedet. De mange flotte skulpturer kan opleves på Farum bibliotek fra tirs. d. 10. nov. kl. 16, hvor der er fernisering med “drinks” og saltstænger, og to uger frem. Det overordnede tema har været “dyr” – og børnene har undervejs flittigt gjort brug af deres fantasi og kreativitet.

image image image

Ugeplan:

Mandag færdiggør børnene deres skulpturer i Moreeks værksted, Isabella rulleskøjter i og udenfor laden, Hans Jørgen producerer våben i rollespilsværkstedet, mens John disker op med hjemmebagte efter-boller. Morten er flyver.

Tirsdag håber vi, at rigtig mange forældre til børn, der har lavet dyre-skulpturer, har mulighed for at slå et smut forbi Farum bibliotek kl. 16 til den flotte fernisering. Vi sørger for “bobler” m.m. Moreek og Isabella tager kunstner-børnene og deres skulpturer  med på biblioteket. Tilbage på Solhøjgård laver John 1. klasses mad med 3. klasserne, Morten laver aktiviteter udenfor som f.eks. Kongespil, og Hans Jørgen tager endnu en tørn i rollespilsværkstedet.

Onsdag disker Hans Jørgen op med pizza – lavet over bål, Isabella og John henter de svømmeglade børn direkte efter skole på vandcyklerne, Morten spiller fodbold på boldbanen og/eller hockey i laden, mens Moreek tager sig af flyver-tjansen.

Torsdag knytter Isabella armbånd i værkstedet, Moreek er oppe på beatet, når hun øver musik på Furesøgård, og Hans Jørgen og hans medsammensvorne Magnus laver rollespil. John er flyver og sørger for frisk frugt med brød til.

Fredag åbner Moreek negleværkstedet, mens Isabella knytter, og Morten speedstacker. Udenfor huserer John i haven. Hans Jørgen passer flyver-funktionen og sørger for eftermenuen: Æbleskiver – mums!

Skriv en kommentar