Skrig og hallo-hvin på Solhøjgård / Ugeplan 26. – 30. okt.

  
Onsdag d. 28. okt. kl. 14:30 – 18:30 holder Solhøjgård Halloween. Vi håber at se mange udklædte børn til slik og ballade – og aftensmad… I løbet af eftermiddagen kan børnene bl.a. skære ansigter i græskar, spille menneske-stratego, høre gyserhistorie og bage edderkoppeboller. Håber alle kan (og tør) komme til (u)hyggelig eftermiddag – det skal nok blive “sjovt..!” Tilmelding sker på krydslisten i fritidshjemmet senest tirsdag.
Mandag starter nedtællingen til Halloween – Moreek og Isabella laver en farlig masse pynt, og Hans Jørgen laver rollespilsgrynt 😉 Morten forsøger at holde hovedet koldt og de hjemmebagte boller varme som dagens “kaospilot”.

Tirsdag fortsætter Moreek i det gruopvækkende Halloween-pynte-værksted, Hans Jørgen begiver sig ud på en farefuld rollespilsfærd, og Morten søger tilflugt på boldbanen. Mon ikke pigerne fra 3. kl. igen laver dejlig eftermiddagsmad med John – hvad mon det bliver? Isabella kan ses flyvende omkring på sit kosteskaft.

Onsdag = Halloween. Vi glæder os 🙂 Svømningen er aflyst.

Torsdag er Moreek og Isabella i skulpturværkstedet, Hans Jørgen rollespiller og har Magnus som assistent, mens John er flyver. Frisk frugt og rugbrød til energidepoterne.

Fredag speedstacker Morten, Moreek og Isabella runder ugen af i skulpturværkstedet, John åbner for aktiviteter i hallen, og Hans Jørgen er manden, det er særligt vigtigt at sige god weekend til, da han er flyver. Brød med rosiner er efter-menuen.

 

Skriv en kommentar