Bag for en sag / Ugeplan: Man. d. 5. – fre. d. 9. okt.

   

   
Igen i år støtter vi på fritidshjemmet op om Børns Vilkår ved at deltage i projektet “Bag for en sag”. Igennem den seneste tid har Isabella sammen med en del børn bagt flittigt, og kagerne har været frosset ned, så de har kunnet holde sig friske. Torsdag d. 8. oktober er det så endelig blevet tid til at få kagerne “skudt afsted”, og vi opfordrer alle forældre til at have kontanter med, så vi kan samle så mange penge ind som muligt. Pengene fra indsamlingen har Børns Vilkår øremærket til arbejdet med BørneTelefonen.

Mandag er Isabella og Moreek i skulpturværkstedet, hvor “skeletterne” er ved at være færdige, same procedure as last week er udmeldingen fra Hans Jørgen, der altså genoptager rollespils-værkstedsaktiviteterne, John sørge for friskbagte efter-boller og er Mortens “med-flyver”.

Tirsdag fortsætter Moreek og Hans Jørgen mandagens aktiviteter henholdsvis i skulptur- og rollespilsværkstedet, Morten stabler kopper i forudbestemte formationer på tid, og John hilser på træfolket med klatrereb- og seler. I rollen som flyver optræder Isabella, der også anretter efter-menuen: økologisk frugt og rugbrød.

Onsdag sætter vandhundene Isabella og John igen kursen mod svømmehallen, Hans Jørgen tænder bålet og disker op med ris-klatkager, og Morten åbner hallen og er bl.a. frisk på en god gang hockey. Moreek er flyver.

Torsdag støtter vi som nævnt indledningsvis Børns Vilkår, idet vi sælger de lækre kager og småkager, Isabella har bagt med børnene. Husk at have kontanter med, så I kan bakke op om det gode formål og samtidig få lidt mundgodt med hjem 🙂 Isabella og Moreek er bag-for-en-sag-ansvarlige sammen med børnene. John lave aktiviteter i haven og har måske Magnus med(!). Hans Jørgen er flyver.

Fredag er Isabella i skulpturværkstedet, Hans Jørgen spiller en væsentlig rolle i rollespilsværkstedet, og Morten zlatanerer på boldbanen. Det er John, I særligt skal huske at sige god weekend til, da han er flyver. Efter motion på skolen fylder vi knækbrød m. syltetøj på depoterne og skyller efter med kakaomælk 😉

Skriv en kommentar