Ugeplan man. d. 7. – fre. d. 11. september

Mandag er Moreek oppe på noderne i musikværkstedet, John både bager og serverer i bedste tjener Boldt stil i fritidshjemmets egen “Jernbanerestaurant, Isabella sørger for udsmykningen i maleværkstedet, og Morten er i dag Solhøjgårds svar på Andreas Mogensen i rumkapslen Sojus.

Tirsdag er pigerne fra 3. kl. til fodbold i Andelsligaen med John. De får assistance af et par piger fra henholdsvis 1. og 2. kl. Alle skal huske tøj og sko, der muliggør ekvilibristisk udfoldelse på grønsværen – og VIP-cykler! Morten skifter Kullen-klipper ud med træer, når han tilbyder klatring, Moreek svinger strikkepindene, og Hans Jørgen sæsondebuterer i rollespilsværkstedet. Isabella flyver frugt og rugbrød ud til børnene.

Onsdag tænder Hans Jørgen bålet – bare det ikke bliver med netavisen – og byder på snobrød, Isabella og John plasker i svømmehallen, Morten laver aktiviteter i haven, og Moreek er airborne.

Torsdag vil Isabella bage med børnene forud for det landsdækkende projekt “Bag for en sag” – nærmere information følger, Moreek tilbyder musik, Morten stacker, og John holder hallen åben. Hans Jørgen er dagens pilot og har pastasalat som destination.

Fredag genåbner vi rollespilsværkstedet v. Hans Jørgen, musikværkstedet v. Moreek, maleværkstedet v. Isabella – og Speed Stacks-værkstedet v. Morten; men det kan de altsammen kun gøre, fordi John i cockpittet bl.a. passer telefoner, krydser af og til – og med nænsom hånd sørger for drys til youghurten.

 

Skriv et svar