Mooncar-race / Kullen-klatretur / Ugeplan 31/8 – 6/9

  

Mandag vil Hans Jørgen være oppe på den store klinge og holde en høj kadence, når han tager Solhøjgårds børn med på hjul forud for torsdagens mooncar-race; John sørger for at fylde friskbagte boller på tanken. Værkstedet holder et højt aktivitetsniveau – Moreek strikker og Isabella er perle-produktiv, 😉 Morten er flyver.

Tirsdag sætter Hans Jørgen sig igen i cockpittet og vil coache børnene til et meter-vindende mooncar-tråd, Moreek svinger strikkepindene, mens Morten speedstacker, og John tilbyder klatring. Isabella og flyver og sørger for friske frugt og rugbrød til efter.

Onsdag vil Hans Jørgen forfine køreteknikken og hjælpe børnene med at finde den mest aerodynamiske mooncar-position, Isabella og John sætter kursen mod svømmehallen, og Morten stacker kopper og toast til efter. Moreek tager flyver-tjansen.

Torsdag går det løs med mooncar-race mod de andre fritidshjem og ffo’er. Vi henter børnene på skolen og tager i samlet trop til grusbanen v. Farum Svømmehal. Det er vigtigt, at alle børn har cykler med! Heat på heat i alle aldersklasser køres ml. kl. 15 – 16:30, og børnene skal hentes på grusbanerne v. svømmehallen. Knækbrød med pålægschokolade er vores “doping”; men er der en el. to forældre, der har mod på at bage en kage til arrangementet, må I endelig sige til 🙂

Fredag restituerer vi ovenpå gårsdagens strabadserende race med tomatsuppe v. bålet, strik, perler og træklatring. John ønsker god weekend i sin egenskab af flyver.

Søndag glæder vi os til at tage på klatretur til Kullen. De tilmeldte mødes på fritidshjemmet kl. 7:30 og vil være hjemme igen ca. kl. 17:30. Man. d. 31/8 får børnene sedler med hjem om arrangementet og tilmeldingerne skal være os i hænde senest tors. d. 3/9. John og Morten tager med som sikringsmænd 🙂

Skriv en kommentar