Skoletyvstart ons. d. 16. juni / Ugeplan man. d. 15. – fre. d. 19. juni

Sommer- og fødselsdagsfesten sidste fredag blev som bekendt et stort tilløbsstykke; og det har efterfølgende været dejligt at høre de mange positive tilbagemeldinger 🙂 Men vi nøjedes med at hvile på laurbærrene i weekenden og er klar til flere sjove og spændende oplevelser i denne uge

image

Mandag fik majbørnene færdiggjort deres collager, som kan tages med hjem, og vikingebåden i haven er nu – næsten – klar til at blive søsat, efter Hans Jørgen sammen med børnene har malet flotte skjolde på siderne. Traditionen tro diskede John op med friskbagte boller, mens Sara lakerede negle – på børnene 😉 Morten tog sig af flyver-tjansen.

Tirsdag er majbørnene igen med til at sørge for vådt og tørt til dyrene på Skolelandbruget om formiddagen. Om eftermiddagen tilbyder Morten træklatring, Sara knytter… armbånd, og Moreek er flyver. Frugt og hjemmebagt rugbrød til efter.

Onsdag er en ganske særlig dag for majbørnene, der for første gang skal møde deres nye klassekammerater på Stavnsholtskolen. Skoletyvstarten er i tidsrummet 8:30 – 11:30, så det er vigtigt, I afleverer jeres børn på Solhøjgård senest kl. 8, så vi kan gå i samlet trop til skolen. Vi bringer selvfølgelig også børnene tilbage til fritidshjemmet igen 🙂 Om eftermiddagen tænder Hans Jørgen op i bålet, så børnene kan lave snobrød, John holder igen svømmefanen højt, når han cykler direkte fra skolen kl. 14 til svømmehallen med de tilmeldte børn, Morten laver Speed Stacks-event med udstyr venligst udlånt af Københavns Sport Stacking Klub, Moreek dekorerer hårbøjler, og Sara er flyver.

Torsdag stabler Morten igen plastickopper på tid (Speed Stacks), Moreek fortsætter sit hårbøjle-projekt m. hjælp fra Sara, og John holder hallen helt åben. Hans Jørgen er flyver og sørger for knækbrød med leverpostej til efter.

Fredag runder Morten ugen af med ingefær-shots og baguettes med ost i haven, hvor Sara også vil have “arbejdsstation”, Hans Jørgen tilbyder rollespil, og Moreeks hårbøjle-dekorations-værksted kører videre. John er flyver.

Skriv et svar