Skolebesøgsdage ons. og tors. / Ugeplan tirs. d. 26. – fre. d. 29. maj

Onsdag d. 27. og torsdag d. 28. maj besøger majbørnene Stavnsholtskolen, hvor de skal være om formiddagen – meget spændende 🙂 Det betyder, at alle majbørnene skal være på Solhøjgård senest kl. 8, så vi kan gå i samlet trop til skolen. Vi henter børnene igen kl. 11:30, efter de har spist frokost.

Ugeplan:

Tirsdag åbner Sara knytte-værkstedet, Morten inviterer til Kongespil, og Hans Jørgen er i haven. Udover at passe sms-tjeneste sørger Moreek for friskbagt økologisk rugbrød og frugt til efter.

Onsdag er ensbetydende med tur til svømmehallen med bademester-John, træklatring på matriklen er med Morten som instruktør, filt-værkstedet står Moreek i spidsen for, mens Hans Jørgen disker op med bål-bygvandsgrød. Sara er flyver.

  
Torsdag bliver der filtet og knyttet ved henholdsvis Moreek og Sara, John er klar til en gang hockey og rulleskøjter, og Morten laver aktiviteter i haven. Hans Jørgen er flyver. Efter-menuen er risotto.

Fredag tager Moreek og Sara tråden op fra dagen før og filter og knytter, Morten er toastmaster og åbner hallen. John er flyver. Toast til efter.

Skriv en kommentar