Bedsteforældredag tors. d. 21. maj / Ugeplan man. d. 18. – fre. d. 22. maj

Torsdag d. 21. maj kl. 14:30 – 16:30 glæder vi os – sammen med børnebørnene – til at hæve gennemsnitsalderen på Solhøjgård, når vi får besøg af en masse bedsteforældre! Forhåbentlig vil der komme mindst én bedsteforælder til hvert barn, men alternativt kan et andet familiemedlem også deltage… Fritidshjemmet disker op med kaffe og hjemmebagt kage. “Adgangsbilletten” for bedsteforældrene er en sommerblomst, som plantes sammen med barnebarnet. Er der enkelte, der har krukker tilovers, tager vi også gerne imod 😉

  
Ugeplan:

Mandag laver John balancebane i haven, Hans Jørgen renoverer båden bagest i haven, Moreek klippe-klistrer og åbner perleværkstedet, og Sara bager kage. Morten er flyver. Hjemmebagte boller til efter.

Tirsdag passer majbørnene dyr på Skolelandbruget om formiddagen. Om eftermiddagen tilbyder Morten træklatring, John laver friluftsliv-aktiviteter, Hans Jørgen bager, og Sara åbner negle-salonen. Moreek er flyver. Økologisk frugt og hjemmebagt rugbrød til efter.

Onsdag tænder Hans Jørgen bålet, hvor børnene kan lave snobrød til efter, John tager i svømmehallen, Moreek åbner “filtnings-værkstedet”, og Morten genoptager træklatringen. Sara er flyver.

Torsdag er bedsteforældredag. Se nærmere info ovenfor. Hans Jørgen er flyver. Kage til efter – mums..!

Fredag knytter Sara armbånd i det kreative værksted, Moreek “filter” videre, og Morten laver aktiviteter i haven. John er flyver.

Mandag d. 25. maj holder Solhøjgård lukket, da det er 2. pinsedag.

Skriv et svar