Ugeplan man. d. 2. – fre. d. 6. marts

Mandag hvæsser Hans Jørgen knive og sværd i rollespilsværkstedet, Moreek lægger ansigtet i de rette folder i maskeværkstedet med Sara som allieret, mens John bringer hjemmelavede økologiske boller til verdenen og holder hal-åben. Morten er flyver.

Tirsdag giver John den som bat-mand, når han åbner op for bordtennis i hallen, Sara lakerer negle, og Hans Jørgen hvæsser videre i rollespilsværkstedet. Udendørs aktiviteter står Morten for, mens Moreek sætter sig i flysædet… Økologisk frugt og rugbrød til efter 🙂

Onsdag lægger Hans Jørgen brænde på bålet og laver tomatbrød m. skinke, John sætter kursen mod svømmehallen, Moreeks maskeværksted kører videre, og Morten laver aktiviteter i hallen. I rollen som flyver optræder Sara!

Torsdag inviterer Sara til dans på 1. sal, Morten laver klatring, Moreek maler masker, og John er ikke bleg for en pirouette på rulleskøjter. Hans Jørgen er flyver. Knækbrød m. rosiner udgør efter-menuen.

Fredag laver Morten abemad, Sara og Moreek opsøger den friske luft udenfor og i hallen, og Hans Jørgen runder ugen af i rollespilsværkstedet. John sætter som flyver kursen mod weekenden 😉Skriv en kommentar