Ugeplan man. d. 2. – fre. d. 6. feb. (fastelavn)

Mandag laver Moreek fastelavnspynt (masker af gips) inden Stavnsholtskolens / Solhøjgårds fastelavns-festivitas på fre. d. 6. feb. Sara danser videre med bh.kl.’erne og 1. klasserne, John sørger for friskbagte efter-boller, og Hans Jørgen er i rollespilsværkstedet. Dagens flyver er Morten.

Tirsdag fortsætter Sara dansestudiet, John åbner hallen for diverse aktiviteter som hockey, klatring, bordtennis og waveboard, Morten laver Speed Stacks, og Hans Jørgens rollespilsværksted kører videre. Moreek er flyver. Efter-frugt og Johns hjemmelavede friskbagte økologiske rugbrød.

Onsdag er ensbetydende med John-udflugt til svømmehallen, gips-masker og fastelavnspynt er Moreek mester for, Morten tilbyder hal-aktiviteter, og Hans Jørgen fortsætter sit rollespilsværksted. Sara er flyver og sørger for efter-knækbrød m. spegepølse.

Torsdag er der danseopvisning for forældrene kl. 16, hvor bh.kl.’erne og 1. klasserne vil vise deres danse-skills, som de har øvet m. Sara, Morten åbner hallen, Moreek laver fastelavns-ting, og John disker op med bålsuppe. Hans Jørgen er flyver.

Fredag holder Stavnsholtskolen fastelavn det meste af dagen, hvor børnene i deres udklædninger om eftermiddagen slår katten af tønden. På Solhøjgård vil vi markere dagen med forskellige lege som stoledans, bide til bolle og snørebånds-spisning. Til efter står den selvfølgelig på fastelavnsboller.

(null)

Skriv et svar