Juleafslutning for børn og forældre fre. d. 19. dec. kl. 15 – 16:15 / Ugeplan man. d. 15. – fre. d. 19. dec.:

Mandag: Vi afrunder folkedansåret på Ellegården, der har sørget for lidt mundgodt. Efter nytår indstiller Solhøjgård folkedans-aktiviteterne, da tilslutningen har været dalende; vi starter dog på en frisk igen til september 2015 🙂  Moreek kreerer kravlenisser og noget, der er hemmeligt, John bager boller, og Morten er flyver.

Tirsdag klatrer John i hallen, Sara sætter gang i kedlerne på lysstøberiet, og Morten deler Rudolf- og husmus-kort ud til julestratego i haven, mens Hans Jørgen har sat sig på ”julerier” – hvad det så er 😉 Moreek er flyver. Frugt og Johns hjemmebagte økologiske rugbrød til efter.

Onsdag fortsætter Moreeks hemmelighedskræmmeri, Morten inviterer til december-bold, Hans Jørgen juler videre, John er blæksprutte, og Sara flyver. Youghurt med müsli til efter.

Torsdag kører Saras lysstøberi videre, John tager sig af bålsuppe, julestratego er med Morten ved roret, og Hans Jørgen med englevinger flyver.

Fredag holder Solhøjgård juleafslutning for børn og forældre (forældre inviteres kl. 15 – 16:15). Vi disker op med bål-glögg, ribena-saft og æbleskiver; Moreek afslutter hemmelighedskræmmeriet, og det samme gør Sara i lysstøberiet.

IMG_3400-0.JPG

Skriv en kommentar