Luciaoptog tirs. d. 9. december kl. 16 / Ugeplan

Mandag holder Sara og Moreek generalprøve på Lucia-optoget, som kan ses i morgen, tirs. d. 9. dec. kl. 16, Hans Jørgen bager Lucia-brød (rettidig omhu), og John sørger sædvanen tro for friskbagte mandagsboller. Folkedanserne eskorteres af Morten til Ellegården – ikke til den allersidste dans, men den næstsidste dans i år…

Tirsdag inviterer Solhøjgård forældre m.fl. til et fantastisk stemningsfyldt Lucia-optog kl. 16 – kom og konstater ved selvsyn hvad Sara og Moreek har udrettet med det taknemmelige materiale 😉 John og Morten tilbyder assistance i forbindelse med optoget, og Hans Jørgen laver julerier. Efter-menuen er i dagens anledning Lucia-brød (og frisk frugt).

Onsdag står i vandhundenes tegn med tur til svømmehallen med bademester John, Moreek julepynter, og Hans Jørgen laver nisselandskab, mens Morten står for julestratego. Sara er flyver. Badgettes med ost el. pølse til efter.

Torsdag laver John bålsuppe, Sara holder neglelak-salon-åben og fortsætter med “Loom-værksted”. På boldbanen stiller Morten op til julebold, mens Emilo vikarierer for Hans Jørgen, der afspadserer.

Franske fredags-hotdogs tilbereder Hans Jørgen v. bålet, Moreek vækker kravlenisser til live på værkstedet, og abstrakte julekort i maleværkstedet er Sara mester for. John er flyver.

IMG_3303.JPG

Skriv en kommentar