Ugeplan man. d. 17. – fre. d. 21. nov.

Mandag folkedanser Sara videre, Hans Jørgen inviterer indenfor i rollespilsværkstedet, John giver den som “Bagermester Harepus” og hal-mester, Moreek laver elasik-loom-figurer, og Morten er “flyver”. Harepus-efter-boller 🙂

Tirsdag står den på MTV Dance for 2. og 3. klasserne, John laver klatring, og Morten er i hallen el. på boldbanen. Moreek er “flyver”. Frugt og brød til efter.

Onsdag cykler de svømmeinteresserede med badetøj, håndklæde og cykellygter til svømmehallen med John og Moreek, Hans Jørgens åbner rollespilsværkstedet og Morten laver aktiviteter udenfor. Sara “flyver”. Efter-surprise…

Torsdag tænder John op i bålet og laver suppe, Sara åbner elastik-loom-værkstedet, Morten melder sig på fodboldholdet, og Hans Jørgen er “flyve-leder”.

Fredag er der åbent i perle- og loom-værkstedet henholdsvis ved Sara og Moreek. John er flyver. Efter-surprise.

Note: Vi har på Solhøjgård forsøgt at imødekomme ønsket om “en flyver” – et ønske fremsat af flere forældre på forældremødet. Flyverens rolle bliver bl.a. at passe sms-tjeneste, støtte op om efter-maden, være “stue-pædagog”, lave puderumsliste, løse eventuelle konflikter, tilbyde “ambulance-tjeneste”, lave aftaler om besøg på Skolelandbruget og sørge for, at Solhøjgård lever op til forpligtelserne m.h.t. den kontrollerede pasning; og samtidig vil “flyveren” også være den, der har den største forældrekontakt.

IMG_3160.JPG

IMG_3156.JPG

IMG_3159.JPG

Skriv et svar