Ugeplan: Man. d. 29/9 – fre. d. 3/10

Mandag bager John boller til “efter”, Moreek laver gummi-armbånd på værkstedet, og Sara og Hans Jørgen er på folkedans-holdet. Morten styrer sms-tjeneste samt krydser-funktion m.m. Solhøjgård modtager også en skolepraktikant i dag – hun vil være på fritidshjemmet ugen ud.

Tirsdag klatrer John og Morten, Hans Jørgen laver rollespil, mens Sara fletter armbånd, og Moreek “krydser”. Frisk frugt udgør efter-menuen.

Onsdag bager Moreek for en sag, kagerne fryses ned og sælges tors. d. 9. okt. Pengene fra salget går til Børns Vilkår. Pladask! John og Sara samler svømmeholdet og cykler til svømmehallen med de tilmeldte direkte fra skole. Hans Jørgen er Mr. Krydser i dag…! Efter-maden er pasta m. grøntsager.

Torsdag rollespiller Hans Jørgen, John (netop hjemvendt fra rulleskøjte-maraton i Berlin) kører på de to gange fire hjul med børnene), og Morten støtter op om aktiviteterne udenfor. Sara sms’er og krydser… Risotto!!!

Fredag fortsætter Moreek med at bage i den gode sags tjeneste, Hans Jørgen tænder op i bålet og laver klatkager med krydderier, Sara fletter flotte armbånd, og Morten laver udendørs aktiviteter som f.eks. Kongespil. John krydser. God weekend 🙂

Skriv en kommentar