En vellykket arbejdsdag og flere opgaver

Søndag den 15. juni samledes ca. 20 forældre og 10 børn og sommerklargjorde haven på Solhøjgård. TAK! for den kæmpe indsats og det gode humør. Det var en super hyggelig dag!

I bestyrelsen ønsker vi selvfølgelig at få mest muligt ud af økonomien på Solhøjgård. Som privat fritidshjem er vi selv ansvarlige for alt. Det er derfor afgørende, at vi forældre med mellemrum løser nogle praktisk opgaver. Som privat institution har vi også den kæmpe fordel, at vi selv kan beslutte hvad vi bruger pengene til. Vi vil langt hellere bruge dem på børneaktiviteter og pædagogiske materialer i stedet for at betale for f.eks. hovedrengøring og græsslåning. På Solhøjgård er der desuden en meget tradition for, at forældrene hjælper til og at familierne på den måde mødes på kryds og tværs. Noget som vores børn bestemt også profiterer af.

Derfor er der stadig brug for jeres hjælp!
Da vejret i søndags viste sig fra sin bedste side, valgte vi at prioritere klargøring af udearealer. Derfor trænger indemiljøet stadig til et par kærlige hænder. Dagens rengøring i køkken, fællesrum og garderober bød på opdagelsen af diverse arter af nullermænd og støvansamlinger. Disse kræver fortsat bekæmpelse. 🙂

Følgende steder kræver derfor opmærksomhed med klud, sæbe og vand. Vi har med denne liste og arbejdssedler gjort det nemt for jer, som ikke deltog i søndags:

KONTOR: hylder og vindueskarme aftørres.

TEATERRUMMET: oprydning, vask af klæd-ud-tøj, hylder samt vindueskarme aftørres.

VÆRKSTED nedenunder: oprydning og udsmidning, hylder og skabe aftørres.

KØKKEN: overskabe mellem vindue og køleskab rengøres indvendig, nedre skabe og skuffer rengøres indvendig og udvendig. Komfur samt ovn rengøres.

ROLLESPILSRUM: hylder og vindueskarme aftørres.

STUEN ovenpå: oprydning, hylder og vindueskarme aftørres.

DISNEYRUM/GARDEROBE: hylder og vindueskarm aftørres.

WC/VASKERUM ovenpå: oprydning i tøjskabe, hylder samt vindueskarm aftørres.

RENGØRINGSDEPOT: trænger til RENGØRING!!! Oprydning og udsmidning.

TOILETSKAB: hylder aftørres, oprydning.

Går du med en vinduespudser i maven, får du altså hermed chancen. Vinduer i hele huset trænger til at blive rengjort og pudset.

Arbejdssedler vil være at finde på en opslagstavle på Solhøjgård. Når du har løst en opgave streg den da ud, så alle kan få overblik over manglende opgaver. Du kan komme når det passer dig, også udenfor åbningstiden eller i weekenden. Har du spørgsmål kontakt da Tine (51518647) eller Kirsten (40579283).

På forhånd tak for indsatsen med at sikre et dejligt rent og ryddeligt indemiljø for vores skønne unger 🙂

Skriv en kommentar