Plan for uge 13

Mandag er Hans Jørgen tilbage med spændende rollespilsaktiviteter, som fortsætter ugen ud. Moreek har gang i gartneriet, hvor jorden skal kultiveres, så der bl.a. kan såes ærter og tomater. Vi spiser hjemmelavede boller til efter.

Tirsdag rollespilles der videre med Hans Jørgen i spidsen, John laver ude-aktiviteter, og gartneriet kører videre med Moreek. Morten laver Speed Stacks-discipliner. Vi drikker ingefær-shots (ingefær, lime-saft og æblejuice) til efter og spiser brød til…

Onsdag er svømmehalsdag for de bade-glade sammen med John, rollespil og gartneri fortsætter henholdsvis med Hans Jørgen og Moreek. Boldspil og/eller træklatring udenfor v. Morten. Dejlig varm grøntsagssuppe er efter-menuen.

Torsdag træklatrer John i Birketræet, “hærføreren” Hans Jørgen kæmper videre og Moreek ligeså med afgrøderne. Den kulinariske efter-oplevelse består af frisk frugt og brød.

Fredag fællesfødselsdag med sang ved bålet og en gentagelse af snobrødssuccesen fra sidste uge – John tænder op… Det ugelange rollespilsforløb runder Hans Jørgen af, men idéen er, at det bl.a. kører videre på kolonien ultimo april. Det er nok for tidligt at høste frugten – el. måske rettere grøntsagerne – af ugens arbejde i Moreeks gartneri, men mon ikke der er noget at se frem til 🙂

Skriv et svar