Plan for uge 12

Mandag starter Moreek et spændende ugelangt plantespiringsforløb med karse og påskepyntsklipning for alle interesserede, og vi byder på boller til efter…

Tirsdag er John Shg.’s rulleskøjtende medarbejder og inviterer alle børn med, plantespiringsforløbet fortsætter med Moreek, og efter-menuen består af Rugbrød med spegepølse 🙂

Onsdag kl. 14 byder vi Mortens drenge – de danske mestre i Speed Stacks under 10 år – velkommen. Silas og Magnus vil demonstrere forskellige sjove og seje måder at stable pyramider med kopper og coache Shg.’s børn til at komme godt igang. De svømmelystne tager John med i svømmehallen. Moreeks spirende forløb fortsætter, og dagens aktive program giver sikkert alle en god appetit, så der vil være god afsætning i efter-menuen bestående af pasta med pesto.

Torsdag har Moreek stadigvæk gang i sit plantespiringsforløb med påskepynt, John tager 3. klasserne med på furesøgård, og Morten laver dåseskjul. Kokos med rugbrød til efter.

Fredag afslutter Moreek sit ugelange plante- og påskeforløb, John og Morten laver klatreaktiviteter, og vi kan sige god weekend til hinanden – måske mens vi spiser efter-snobrød.

Hans Jørgen holder ferie i uge 12.

Vi glæder os til en sjov og aktiv uge!

Mange hilsener fra personalet og Morten

Skriv et svar