Plan for uge 6

Mandag drager Hans Jørgen afsted til rollespilsværksted med en gruppe børn. Der er folkedans på Ellegården og hjemme på Solhøjgård hygger vi inde og ude. Til efter spiser vi hjemmelavede grovboller.

Tirsdag er værkstedet åbent og der vil være kælketur for alle børn som har lyst. Til efter spiser vi rugbrødsmadder med honning.

Onsdag cykler John af sted til svømmehallen med de børn som har meldt sig. Værkstedet er åbent og der vil være forskellige vinteraktiviteter i haven/laden. Til efter skal vi have ”wok med grøntsager”

Torsdag tager vi en tur til Farum Arena hvor vi skal lave forskellige boldlege og spille indendørs fodbold. For dem der bliver hjemme, vil værkstedet være åbent. Vi tænder bålet op og laver dagens efter som er calzone over gløderne.

Fredag bliver bålet tændt og der vil være forskellige aktiviteter i haven. Til efter bliver der serveret råkost med gulerødder, æbler, appelsinsaft og rødbede.

I løbet af ugen vil der være skøjteløb på Furesøgård og kælkeaktiviteter på kælkebakken hvis vejret tillader det. Husk overtræksbukserne, og meget gerne hjemmesko (det er ikke så rart at suse rundt hele dagen med våde sokker)

Skriv en kommentar