Plan for uge 50

Mandag skal vi øve Lucia, så vi håber at se så mange af Lucia-børnene som muligt. Julegaveværkstedet vil være åbent, og Tobias vil være i laden med boldspil. Til efter spiser vi hjemmelavede grovboller.

Tirsdag vil julegaveværkstedet være åbent, og Tobias sætter gang i lege udenfor. Måske der bliver bagt lidt sødt i køkkenet? Til efter skal vi have knækbrød med rosiner.

Onsdag skal vi øve Lucia igen John tager i svømmehallen med de friske børn, som har skrevet sig på listen. I stuen vil vi lave julepynt. Der vil også være åbent i julegaveværkstedet. Til efter spiser vi mandariner og rugbrødsmadder med leverpostej.

Torsdag vil der være en tur ud af huset for alle de børn, som har lyst. Hvis der er faldet sne vil vi tage ned til kælkebakken, ellers finder vi på noget andet sjovt. For dem som bliver hjemme, vil der være juleklip og forberedelser til vores Luciadag. Vi spiser hjemmelavet honningbrød til efter.

Fredag vil der være aktiviteter i haven og vi laver te og rister Lucia-snobrød over bålet.

Skriv en kommentar