Ny legeplads – Arbejdsdag 27.10.2013

Der tegnes på ideer til den nye legeplads

Børnene bidrog i dag med idéer og ønsker til hvad der vil gøre Solhøjgårds have super fed og skabe endnu flere rum for den gode udeleg. Et nyt klatrestativ og et Cirkus var blandt ønskerne. Børnenes ideer kan ses på opslagstavlen i stuen.

Nu vil et hurtigt arbejdende legepladsudvalg samle de gode og få planlagt vores kommende arbejdsdag søndag d. 27.10 kl.10 til 15.. For at vi kan realisere så mange af ideerne som muligt, er det nødvendigt med en bred forældreopbakning. Jo flere vi bliver jo mere kan vi realisere. Hvis du kan komme til arbejdsdagen, så brug tilmeldingsblanketten herunder.

Derud over kunne vi godt bruge nogle der vil være med til, at indgå i legepladsudvalget og hjælpe med at få planlagt arbejdsdagen.
Har du spørgsmål eller vil du melde dig til legepladsudvalget, så kontakt Peter (Arnes far) på telefon 51233365 eller Kirsten (Frejas mor) på telefon 40579283.

Der vil være sørget for drikke og mad på dagen, men meld dig gerne til at tage kage med:-)

Skriv et svar