Rollespil i efteråret 2013

De første to omgange rollespil sammen med Bifrost (Solvang FFO)  er forløbet med success og glade børn. Sortelverne

Datorene for de næste rollespil i Jonstrup er:
19. Oktober.
16. November

Programmet hver lørdag er:

  • Kl. 09.45 mødes vi på Bifrost. Her hjælper forældre børnene med sminke og udstyr. Ligeledes aftales hvilke forældre der kører børnene frem og tilbage.
  • Kl. 11.00 er der samling i Jonstrup Rollespil, hvor historien bliver fortalt. Derefter går alle deltagere ud til spillestedet i de forskellige klaner.
  • Kl. 15.15 bliver børnene kørt tilbage (af forældre).
  • Kl. 15.40 ankommer de sidste børn til Bifrost.

Har man ikke selv udrustning kan man låne af Bifrost.

Hans Jørgen har deltaget de første to lørdage som voksen repræsentant fra Solhøjgård, i læderrustning, sminke og med sværd, lånt af Bifrost, men er forhindret de følgende lørdage i 2013 og 2014. Vi ønsker at én forælder træder i Hans Jørgens fodspor. Rollen vil være at se til at Solhøjgårds deltagere er med og har det rart. Hvis ikke andet aftales, har man en tilbageholdende rolle når der er gang i den på slagmarken. For at falde ind i scenariet skal den voksne være i en passende udrustning og være sortsminket (Bifrost sørger for udstyret).

Kontakt Hans Jørgen for evt. spørgsmål. Se flere informationer i rollespilsfolderen eller på: http://www.sortelver.dk Det er også her man tilmelder sig.

Skriv en kommentar