Skallepanden i uge 25

Så er vi tilbage til hverdagen på Solhøjgård, men vi vil da lige fortælle lidt om sidste uge i kanoklubben.

Vejret var med os hele ugen på nær et par kraftige regnbyger to af eftermiddagene.  Majbørnene cyklede ned i løbet af formiddagen undtagen onsdag da der var skoletyvstart på Stavnsholtskolen.  Majbørnene fik besøg af Stavnsholt fritidstilbuds majbørn om mandagen  Det gik rigtig godt og inden længe var alle hurtig igang med at lege og udforske området med fiskenet – pinde og redningsvest, og var bla. med rundt og sætte bånd op for hvor man måtte være. Lige pludselig var det eftermiddag og skolebørnene kom drønende på cykel og var i fuld gang med kanohold til Furesøbad eller til leg i skoven eller bål  på pladsen. Rikke Caroline og Bianca havde på skift gang i en aktivitet med at lave drømmefangere af naturmaterialr der blev fundet i området Der var fuld tryk på cykelhold til Furesøbad., da der kun var en kanotur med 10børn pr. dag til Furesøbad. Kometen var der også med 10børn hver dag for at sejle ud, så der var liv og glade dage hele ugen.

Om fredagen havde vi en meget ubehagelig oplevelse da 2 drenge havde suttet på en plante som viste sig at være giftig.  Rikke skred hurtig til handling da de kom og sagde at det sved og var varmt i munden. Rikke spurgte hvad de havde puttet i munden og det viste de hende. Rikke Googlede planten som blev kaldt Dansk Ingefær og som viste sig at være giftig. Rikke ringede 112 og meget hurtigt kom der assistance med læge og ambulancer. Drengene havde ikke spist eller slugt noget. Lægen tog en  grundig gennemgang af drengene og med god information til os om, at hvis der kom symptomer så var det bare afsted til hospitalet. Forældrene var informeret og vi samlede alle børn for at advare om ikke at putte noget i munden man ikke vidste hvad var.

så skal vi ud at sejle

så skal vi ud at sejle

Skriv et svar