Bedsteforældre dag

Ja vi skulle helt hen på mandag før jeg kom til tasterne. Fredag sidste uge var en hel fantastisk fredag, med lækkert vejr masser af børnebørn og bedsteforældre, og endnu flere planter. Vi fik underholdning fra pigerne plantet en hel kryddermark og kom igang med at “kultiverer” vore østlige vildmark, så der kunne plantes  frugtbuske og frugttræer. Børne og bedsteforældre fik produceret 11 redekasser som Hans Jørgen er ved at hænge op forskellige steder i vores have. Der blev tid til lidt kaffe og kage, og til at nyde det gode vejr. Vi siger tak for den store opbakning som i endnu engang giver vores arrangement. Jeg siger tak for en masse spændende snak med bedsteforældre om børnebørn og alt andet mellem himmel og jord. Jeg vil prøve at få nogle billeder på hjemmesiden fra i fredags.

Jeg ved godt at det ikke var alle der havde mulighed for at deltage. Alle er altid velkomne til at besøge os, og man skal ikke være bleg for at spørge efter en kop kaffe hvis man har tid

Skriv et svar