ugen der kommer uge 21

Igen en kort uge som starter tirsdag. Det kan mærkes at majbørnene for alvor er ved at komme igang her på Solhøjgård. Det er rigtig dejligt at se dem tilegne sig område og de større børns gunst. Vi har fået 11 børn der er åbne over for andre og er nysgerrige og super interesserede i hvad der foregår.

Kan i ikke tale med jeres børn om de spiser deres madpakker, for der er en del børn der allerede er sultne når de kommer fra skole. Vi kan næsten ikke følge med i deres madforbrug.

Mandag har vi pinseferie.

Tirsdag er majbørnene igang med et eller andet kreativt om formiddagen, inden det går løs med udeleg og værksteder om eftermiddagen. Vi spiser knækbrød m. bananer.

Onsdag er majbørnene på cykeltur rundt i området. de cykler rigtig godt allesammen og har lært at kører på række. Onsdag tager John i svømmehallen som lige nu trækker en større gruppe børn. Ellers er der ude/indleg   og værksteder. Vi spiser Müslli m.hjemmelavet  jordbærkoldskål

Torsdag er majbørnene inviteret hjem til Emilias fødselsdag. Senere er der udeaktiviteter og værksteder. Vi afbryder dog for at lave en fælles oprydning inden bedsteforældredagen imorgen. Der er “tøsesnak” hjemme hos Rikke med en gruppe piger. Vi andre spiser Majsbrød som Hans Jørgen står for.

Fredag er majbørnene på en tur i området. Senere gør vi klar til bedsteforældredag med masser af bagværk borddækning og  meget meget mere. Vi spiser en masse lækkert

Skriv et svar