Uge 9 på Skallepanden

Vi havde den dejligste uge i kanoklubben!

Vi havde rigtig godt vejr hele ugen og der var masser af aktivitet over det hele bla. Med rollespil. Rollespil blev sat igang af Hans Jørgen og Thomas allerede fra mandag. Tirsdag kom Vikibgerne og satte deres præg på dagen med masser af kamphandlinger. Vi holdt stand og fik jaget dem væk. Senere tirsdag var der vinterbadning for forældre og børn. Det er omtalt i forrige artikel, men jeg vil lige sige tak for den opbakning dette arrangement fik fra jer forældre. Vinterbadning de andre dage med børnene var også en succes. Det skal da nævnes at der var 26 piger i vandet og Peter måtte smide dem op og få tørt tøj på, efter 3. gang i vandet. Der var rigtig dejlig varmt i Johnss sauna, så det er nok forklaringen på at man var parat til at hoppe i det iiiiissskkkoooolllddde vand tre gange i træk. Der var også tid til lidt indsysler med spil og tegning med Astrid som var vores praktikant fra Sverige. Rollespillet kørte hele ugen hvor kampene bølgede frem og tilbage, og vikingerne fangede kongen. Da han var væk vendte den frygtede varulv tilbage til højen. Fredag fik rollespillet en ny drejning da der kom en kæmpe Trold eller Ork til kanoklubben. Trolden kastede med store sten og havde et skrig så blodet frøs til is i årene på selv den mest forhærdede kriger. Trolden hjalp med at få kongen fri fra vikingernes vold, og det hele endte i fryd og gammen.
IMG_20130226_160148

Skriv en kommentar