ugen der kommer uge 3

Vi er kommet godt igang her i det nye år.

Mandag starter Marianne morgenåbning vi andre kommer senere og sørger for at børnene har muligheder for ude/indeleg. Der bliver sikkert tid til lidt Pokemon og værksted  – vi spiser Rikkes bagværk. Jubiiii!

Tirsdag er vores korte dag, så udover ude/indeleg og Benediktes værksted serverer HansJørgen bygvandgrød til alle. Mums fillibaba.

Onsdag er der jo svømning og folkedans. Her er muligheden for at få jeres børn med til noget vandsjov med kammeraterne, hvis i ellers har pumpet deres cykler -strammet kæden og smurt lidt olie på den. Rikke har åbent i værkstedet og Benedikte laver Falafel af kigærter mv. Namme – nam.

Torsdag er der åbent i værkstederne og Pokemon´har indtaget 1.salen. Der er masser af muligheder for indeleg/spil og udeleg med John. Vi spiser Johns hjemmebagte rugbrød med spege- eller agurk. Der er 2 stk. til hver. WAAUUU!

Fredag runder vi af med lidt fællesfødselsdag for dem der har haft fødselsdag i Januar. Vi fejrer Jonatan S + Julie Wagner og Frederik, med en lille fællesleg og banan pandekager. Fredagen fortsætter med at alle 3.kl. spiser aftensmad sammen og alle der vil bliver “dullet” lidt op af Rikkes datter, inden vi drager af til 3.kl.fest for alle 3.kl.i Furesø Nord (Farum) på Marie Kruse Skole fra 18.30-20.30. Da Hans Jørgen er den eneste der ejer en mørk habit følger han med til festen sammen med børnene. Det vides ikke om han vil opvise med Gangem Stile´ eller andre krumspring, for børnene vil ihvertfald ikke, siger de.

Hans Jørgen er ved at starte et større projekt op omkring rollespil, så det kan være at det også bliver et af ugens tilbud.

Skriv en kommentar