Et brag af en høstfest !!

Kære allesammen!

Så er festen slut, men vi kan se tilbage på en rigtig rigtig god fest med alt hvad der skulle være af underholdning – fantastisk lækker mad og masser af løjer i vores boder.

Jeg takker for den kæmpe opbakning forældre- og personalegruppen har udvist, for at få denne høstfest op at køre, og jeg vil især takke salatsnittepigerne for deres store indsats og jeg må sige at deres slid blev belønnet med næsten udsolgt af alle deres lækre salater.

Så er der også en stor og varm tak til grillfolket der tog vare på at få stegt vores lamme- og oksestege og ca. 100 pølser til børnene. Det var en helt igennem proffessionel indsats. Jeg håber at alle gæster fik sig noget rigtig godt kød.

Kagebordet var som sædvanlig en kæmpeoplevelse, hvor man ligesom ærgrede sig over at ha’ spist igennem ved grillbordet. Der blev dog levnet lidt lækkerier til en kagedag på Solhøjgård som vi holder her på fredag – Lækkert.

En særlig tak skal Kirsten ha’ for sin høstkrans som pryder vores bygning. Den er helt fantastisk!!

Ulrik og Mette skal også ha’ en stor og kærlig tak for jeres store indsats med at sætte et stomporkester med kor på benene, så vores nye Solhøjgårdsang kunne høres helt til Birkerød. Vi er stolte over at ha’ nogle forældre der evner at komponere og skrive en sang i samarbejde med vores børn samt sætte det hele op til et rigtig godt show, og så ellers “fyrer” den af!!!.
Boderne var som sædvanlig et godt trækplaster til lidt sjov og ballade, og der var samtidig mulighed for at spille lidt bold i laden hvor en del børn og forældre, tonsede  rundt, og morede sig

Vi pakker sammen her i denne uge, samt invitere nogle af børnehaverne over til at prøve vores boder.

Skriv en kommentar