nyt fra trivselgruppen

Jeg viderbringer et forældreindlæg fra Ulrik og Toke vedr. deres arbejde med at få nogle forældrearrangementer igang.

Kære “medforældre” på Solhøjgård. Så er vi klar med et lille trivselsudvalg på vores ungers fritidshjem! Tanken med trivselsudvalget er, at det skal supplere og støtte personalet ved småopgaver og eksempelvis arrangementer. Vi vil prøve at organisere, arrangere ekstra hænder når der er brug for det og kommunikere info ud til Jer når der er noget på plakaten. Det er mange gode idéer om arrangementet og projekter fra personalet på Solhøjgård allerede, men der er helt sikkert også en masse idéer og knald gode kræfter i forældregruppen, der kan komme i spil! Det er tanken at trivselsgruppen skal stå i midten af dette og få tingene til at glide. Der skal jo også nogle til at passe vores unger:)

Trivsels gruppen består lige nu af Toke – far til Vilhelm og Ludvig og Ulrik – far til Rasmus. Det er vigtigt at sige, at vi absolut ikke er en sammentømret kerne. Vi vil være med til at starte det op ( alle er velkomne), men derefter skal trivselsgruppen fungere som en flydende størrelse. Har man tid og lyst til at støtte op om et projekt, eller ekspertise, er man med i trivselsgruppen til det pågældende arrangement. Jeg håber vi kan få det til at fungere, og at I alle er med på idéen.

Toke: toketrolborg@gmail.com / 20180152 – Ulrik: ulrikbrohuus@gmail.com / 27292393

 

De bedste hilsner,

Toke og Ulrik

Der er faktisk følgende muligheder på vej.

Lørdag den 3.marts er der arrangement på Skolelandbruget, hvor der skulle komme nogle gedekid.

I den forbindelse vil vi gerne lave lidt hygge her på fritidshjemmet med f.eks. varm kakao og noget hjemmebag, samt et stjerneløb. Vi har brug for et par forældre der vil påtage sig dette arrangement,  samt forældre til andre tiltag.

Jeg (Peter) går ned og ser på klima løsninger til bla. at beholde regnvand på grunden. Vi leger jo med vand om sommeren men kan vi opsamle regnvand som vi senere kan pumpe op til at lege med, så spare vi på vandslangen og det bliver en win – win situation – men mere herom senere.

 

Skriv en kommentar