Solhojgård blev opdateret!!

1000 TAK!! til alle de forældre (og det var rigtig mange) for jeres engagement. Tænk jer – 12 tons faldunderlag lagt ud – legeområde malet – skrald og skidt fjernet fra et helt år – fliser rettet op – låge til legeplads renoveret – det skæve grantræ i haven fældet – samtlige mooncars cykler og andre køretøjer er der nusset om, så der de næste mange måneder kan køres og leges uden at de bare er øv bøv punkteret. Der kom også nyt tag på legehus og nye gardiner på 1.salen og i værkstedet. Gyngerne blev rettet til med værktøj som egentlig mere hørte hjemme i Anders And. Alle fik kaffe frugt og hygge. Tak til Chilli der dansede og sang regndans for sin far og alle os andre, og til alle de andre børn der var med til at gøre lørdag d. 27.maj til en rigtig god dag.

Skriv et svar