Nødpasning i forbindelse med lukning.

Kære forældre til børn på Solhøjgård.

Regeringen har besluttet, at dagtilbud, skoler og FFOer holder lukket fra mandag den 16. marts 2020 og foreløbigt 14 dage frem. Samtidig er det besluttet, at de forældre, som ikke har mulighed for at få deres børn passet, kan få tilbudt nødpasning.

Nødpasning gælder i Furesø for symptomfri børn, der går i 0. til og med 3. klasse.

Vi henstiller til, at man så vidt muligt holder sit barn hjemme i perioden, hvis det er muligt. Et eksempel på et barn, der skal i nødpasning er, at begge forældre er tvunget på arbejde som følge af, at begge arbejder i samfundskritiske funktioner eller private virksomheder, hvor medarbejderne ikke er hjemsendt, og der ikke kan findes alternativ pasning i familiens netværk.

Har du behov for nødpasning? Ring til Solhøjgård på telefon 60521098 eller skriv en sms.