TAK 🙏🏻

1000 tak til bestyrelsen for en rigtig flot afskedsreception, tak til John (og personalet), Cecilie, bestyrelsesformand, og Erwin, tidligere leder på Solhøjgård, for de mange pæne ord – og tak for dansen til de dygtige piger (det lover godt for cheerleaderopbakningen til vores mooncar-kørere til april).

Tak til de mange fremmødte og tak for de flotte gaver og søde kort 🤩

Også en stor tak for fornem forældreopbakning henover året og årene, hvor I har vist et utrolig højt engagement i jeres børns fritidshjemstid 💪

Og den sidste og største tak skal lyde til jer for “lån” af jeres dejlige og helt fantastiske børn, som jeg i den grad vil komme til at savne; I og jeres børn ønskes alt det bedste i fremtiden – og skulle I komme forbi Nordjylland (Aalborg/Skørping v. Rebild Bakker), har I her en åben invitation 😊

Kærlig hilsen Morten