Solhøjgårdbørn med i Guinness Rekord og til DM i Sport Stacking 👏

14 børn fra Solhøjgård deltog 14. nov. i et Guinness rekordforsøg: I løbet af samme døgn skulle fleste mulige worldwide speedstacke lige fra New Zealand til Hawaii i et forsøg på at slå den tidligere rekord på 624.390 mennesker; pt. er 629.948 blevet rapporteret ind, og det betyder, at fritidshjemmet har medvirket til en ny verdensrekord i Guiness rekordbog 💪

Otte par hurtige hænder deltager i øvrigt fra Solhøjgård i weekendens Danmarksmesterskab i Sport Stacking.

Så har I mulighed for at komme og heppe og se nogle af Danmarks og verdens hurtigste sportstackere, er I meget velkomne lør. d. 23/11 mellem kl. 11 og 17:30 og søn. d. 24/11 mellem kl. 12 og 16 i KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg (i KU.BE er der også sjove klatrebaner – og en café) 🙌😊

https://kube.frederiksberg.dk/arrangementer/dm-i-sport-stacking-2019