Nyhedsbrev

Vigtige datoer frem til sommerferien 2019

Begivenheder:

• Ons. d. 24/4: Mooncarrace

• Fre. d. 26/4 – søn. d. 28/4: Kulhusekoloni

• Ons. d. 1/5: Majbørnene starter

• Tirs. d. 14/5: Blomsterdag

• Lør. d. 11/5: Arbejdslørdag

• Fre. d. 21/6: Fødselsdagsfest – Solhøjgårds 51-års fødselsdag

• Man. d. 1/7: Daglejr starter

Lukkedage (frem til sommerferien):

•Tirsdag den 16. april (op til påskeferie)

• Onsdag den 17. april (op til påskeferie)

• Torsdag den 18. april – mandag den 22. april (begge dage inkl.): Påskeferie

• Fredag den 17. maj (Store bededag)

• Torsdag den 30. maj (Kr. Himmelfartsdag)

• Fredag den 31. maj (dagen efter Kr. Himmelfartsdag)

• Onsdag den 5. juni (Grundlovsdag)

• Mandag den 10. juni (2. pinsedag)

Mooncarrace ons. d. 24/4: Solhøjgårds børn skal køre race lige fra 0. – 3. kl. Vi cykler i samlet trop til grusbanen bag Farum Svømmehal, hvor forældrene skal hente deres børn. I er velkomne til at hente fra kl. 16, men måske er de sidste heats (de ældste klasser) først færdig ca. kl. 16:30. Det er vigtigt, at jeres barn har cykel og hjelm med.

Kulhusekoloni! Fre. d. 26. – søn. d. 28. april tager fritidshjemmet på koloni i de dejlige og velkendte omgivelser ved Kulhuse havn ?

Ons. d. 1. maj glæder vi os til at tage imod de nye majbørn (16 i alt), og de nuværende 2. kl. vil få det ære- og betydningsfulde ansvar som mentorer.

Blomsterdag: Tirs. d. 14/5 kl. 15 – 16:30 inviterer vi bedsteforældre el. andre familiemedlemmer (1 – 2 stk. pr. familie) til en hyggelig eftermiddag i Solhøjgårds have. ”Adgangsbilletten” er en blomst, som plantes i fællesskab. Herefter byder vi på kaffe, te og et stykke kage.

Arbejdslørdag d. 11/5 kl. 9 – 15! Vi håber, at de fleste børn og forældre kan deltage i forskønnelsen af vores alle sammens fritidshjem. Der vil blive sat opslag op på tavlen på fritidshjemmet med konkrete opgaver, man kan skrive sig på. Er det kun muligt at deltage om formiddagen el. eftermiddagen, er det helt ok. Vi sørger for frokost undervejs. Det plejer at være rigtig hyggeligt, og resultaterne af arbejdet kommer i højeste grad alle børnene til gode ?

51 års fødselsdagsfest: Fre. d. 21/6 kl. 17:30 fejrer vi (Solhøjgårds nuværende børn og forældre) Solhøjgårds fødselsdag med optændte grill, sjove boder og måske også et underholdende indslag. I vil modtage en officiel invitation med kurer, når vi nærmer os 😉

Daglejr: Fra og med man. d. 1/7 er Solhøjgård på daglejr med de andre fritidshjem og ”ordninger” i Farum til og med fre. d. 5/7.

Husk i øvrigt at skrive jer på arbejdsopgaver på Solhøjgårds tavle ”Plan for forældreinddragelse” (vi har f.eks. igen brug for frivillige til at slå græs) og/eller familie-arbejdslørdagen – jeres bidrag er helt uundværligt for os for at kunne være det fritidshjem, vi allerhelst vil være ?

Mange forårshilsener

Personalet på Solhøjgård