VIGTIGE DATOER:

• Mange børn har vist deres fingersnilde og kreative evner, når Anne (Christoffers mor) assisteret af Tine (Pil og Puks mor) de sidste tirsdage har åbnet juledekorationsværkstedet i laden. Senest fredag den 30. november skal I (børn eller forældre) aftale med Hans Jørgen, om hvilken/hvilke dekorationer der ikke må sælges til andre, når juletræssalget starter.

• Juletræssalget og salg af juledekorationer har brug for forældreassistance søndag den 2., 9. og 16. december. Se opslag på Fritidshjemmet. Der er også mulighed for at købe om eftermiddagen på hverdagene i december. Kontakt Hans Jørgen!

• Torsdag den 13. december kl. 15:45 er der julehygge med saftevand, gløgg og æbleskiver til alle børn og forældre m.fl. Kl. 16:15 er der Luciaoptog gennem stuerne og julesang på terrassen.

• Juleferie: Sidste skoledag er torsdag den 20. december. Fredag den 21. december har Solhøjgård åben kl. 7:00 – 16:30. Onsdag den 2. Januar 2019 har Solhøjgård åben igen kl 7:00 – 17:15. Første skoledag er torsdag den 3. januar. Notér på opslaget på fritidshjemmet om jeres børn kommer eller holder fri før og efter juleferien.