Fastelavn, koloni og rund fødselsdag

Fre. d. 9. feb. kl. 14:30 – 15:30 holder vi fastelavn med stjerneløb og lidt mundgodt i kølvandet på tøndeslagning m.m. på skolen; vi vil sætte stor pris på, at børnene ikke hentes / sendes hjem før kl. 15:30 ?

Kulhuse-kolonien bliver i år fra fre. d. 20. – søn. d. 22. april og er for alle Solhøjgård-børn; vi har brug for 3 – 4 forældres deltagelse henover weekenden for at kunne gennemføre kolonien, som vi ønsker (giv venligst besked til en medarbejder på fritidshjemmet, hvis du kan være med). Nærmere besked om kolonien følger!

Solhøjgårds 50-års fødselsdag holder vi med et brag af en fest med fantastisk underholdning og lækker aftensmad fre. d. 8. juni; I skal nok få en indbydelse, når vi kommer lidt tættere på ??

Noter gerne datoerne i kalenderen allerede nu, og så kan vi som bonus-info oplyse til 3. kl.’erne, at mor og far ikke skal udmelde inden 1. maj: fritidshjemmet giver besked til pladsanvisning og administration; til gengæld skal I selv sørge for en eventuel Furesøgård-indmeldelse ?