Halloween på Solhøjgård

Tirsdag d. 31. oktober kl. 14:30 – 16:30 er det om at være på vagt, for der er risikoen for, at fritidshjemmet hjemsøges af alt lige fra hekse til monstre stor. Det forlyder, at de højst vil være 150 cm. høje og på den måde vil kunne komme rundt næsten overalt.

I spøgelseshuset i laden skal man ikke lade sig narre af, at alt formentlig vil se fredeligt ud på overfladen; nogen eller noget holder øje og står på spring, så det kan være en god idé at kigge sig over skulderen!

Over flammernes skær vil en boblende og rygende rød suppe stå klar til de blodtørstige – ledsaget af ovnbagte edderkopper befriet for deres spindelvæv.

For at kunne dokumentere eftermiddagens gru inviteres de uhyggeligt klædte fremmødte forbi en slimgrøn skærm til fotoskud. Mon ikke efterforskere efterfølgende vil være meget interesserede i disse ”skud”?

Tør du komme?