Kæmpe intergalaktisk tak for indsatsen!

1000 tak til børn og forældre (samlet hele 45 “stormtrooper”) der søndag bl.a. bekæmpede uønsket græsvækst, grene, skidt og møg i laden – og gjorde i stand i køkkenet, ordnede legetårnet (så børnene igen kan bruge glidebanen) og opsatte boder til sommerfesten.
Fantastisk at opleve engagementet og opbakningen til vores allesammens fritidshjem.
 
I kan jo ved selvsyn glæde jer over “forvandlingen” til sommerfesten fre. d. 16. juni kl. 17:30, hvor vi glæder os til sammen at fejre fritidshjemmets 49-års fødselsdag med optændte grill, sjove boder og underholdende indslag; hvis I ikke allerede har afleveret tilmeldingen, så er det nu, I skal ud af starthullerne 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA