Solhøjgårds sommer-info:

Daglejr: I uge 26 og 27 tager Solhøjgård sammen med de øvrige fritidshjem i Farum på daglejr på Storebjerg. Man. d. 27. juni er vi dog på fritidshjemmet, som vi plejer, og fredag d. 8. juli er vi ligeledes på fritidshjemmet.
På daglejren har Solhøjgård egen teltbase, hvor jeres barn krydses ind. Der vil hele tiden være en medarbejder fra vores fritidshjem på basen. Vi kan desværre ikke tilbyde at finde og sende jeres børn, da de er fordelt på et temmelig stort areal, så I skal selv sørge for at hente. I disse dage deler vi info-sedler om daglejren ud på fritidshjemmet.
Velkommen til Mads, ny vikar (se billede nedenfor): I 2. uge af daglejren og ugen efter vil endnu en Mads (udover vores praktikant) være at finde på fritidshjems-holdet, idet vi har ansat 25-årige Mads som vikar. Mads har tidligere erfaringer som medhjælper i en børnehave i Farum.
Sommerferien: Solhøjgård har åben hele sommerferien, og det er vigtigt, at I er på fritidshjemmet senest kl. 9:30, da vi indimellem tager på mindre ture. Igennem hele ferieperioden vil der hver dag være minimum en fast Solhøjgård-medarbejder på arbejde – udover enten vikar(er), praktikant eller medhjælper.
Solhøjgårds jordlod: Hvis I er i Farum i noget af sommerferien og har mulighed for at lue og vande i haven på Stengården (bag Furesøgård), må I meget gerne kontakte en medarbejder på fritidshjemmet.
Madordning: 1. august betales næste kvartal (150 kr.) af vores madordning. Beløbet kan betales via MobilePay, tlf.: 60 52 10 98 eller til fritidshjemmets konto i Danske Bank, reg.nr. 1551, kontonr. 0010512344. Husk at skrive barnets navn i meddelelsesfeltet.
Morgenåbning: Vi er glade for at kunne fortælle, at det efter sommerferien er lykkedes os at ansætte en kvalificeret morgenåbner til fritidshjemmet. Hun hedder Lotte (se billede nedenfor), er 57 år og har tidligere arbejdet som dagplejemor.
Rigtig god sommer!
Lotte Mads

Skriv et svar