Morgenåbning på Solhøjgård!

Som bekendt er fritidshjemmets faste morgenåbner stoppet, og vi har fortsat en morgentjans-stilling ledig.
Vi forestiller os, at det måske kunne være interessant for en omsorgsfuld og morgenfrisk gymnasieelev, der er fyldt 18 år; så hvis I kender en, der kunne være interesseret, må I meget gerne bede vedkommende om at kontakte Solhøjgårds leder, Morten, på tlf. 22 37 53 59. Stillingen er man. – fre. kl. 7 – ca. 8 evt. med mulighed for vikararbejde i skoleferierne. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Indtil det forhåbentlig lykkes at finde en fast morgenåbner, har vi brug for en tilbagemelding fra Solhøjgård-forældre, der ønsker at aflevere deres barn på Solhøjgård inden skole. For at kunne skemalægge i forvejen ønsker vi tilbagemeldingen for den kommende uge senest fredag i ugen forinden.

Opstår der i løbet af ugen et akut behov for at benytte morgenåbningen den efterfølgende dag, vil vi selvfølgelig give mulighed for det…

Skriv et svar